Het gave aan elkaar inspireren is dat de inspiratie nooit stopt. Elke keer is er weer wat anders. Waar ik inspiratie vandaan haal? Ik krijg bijvoorbeeld inspiratie van sparren met leuke mensen, wandelen in de natuur en magazines lezen. Maar… natuurlijk ook gewoon van Instagram zelf. Ik wil 5 accounts over tweedehands met je delen die mij geïnspireerd hebben. Wellicht jouw nu ook…

1. Kringloopprinses

Het leuke aan dit account is dat haar feed gewoon bij de naam past. Mooie lichte foto’s, terugkerend groen en gave artikelen. Wat ik inspirerend aan Kringloopprinses is het feit dat ze spullen plaatst wanneer ze daar zin in en tijd voor heeft. Soms een tijdje niet en daarna weer toffe spullen in de passende stijl. Tof!


2. Moois uit de kringloop

Nog een inspirerende vrouw: Ruth van Moois uit de kringloop. Een mooi verkoopaccount met fijne fotografie. Wat mij het meest aan haar inspireert is dat ze zo af en toe een pop-up winkeltje van haar huis maakt (in Nijkerk). En eerlijk is eerlijk, daar heb je lef en durf voor nodig. Ruth doet het ‘gewoon’.  Daar kan ik nog van leren…


3. Kringloopgelukjes

Niemand kan onder het kleine pianootje van Kringloopgelukjes uit! Wat een herkenbaar element! Ze heeft een overzichtelijke feed en de diversiteit van de spullen is erg gaaf. Een aanrader om eens te bekijken!


4. Shopgelukjes

Dit is een inspiratiebron! Dit leuke account, met de terugkerende kleuren, oogt hip en is overzichtelijk. Wat mij het meest inspireert aan dit account is de persoonlijke aanpak. Story’s waarin je mee kan kijken met Glenda en mee kan genieten met de shopgelukjes zijn altijd weer leuk!


5. Vintagemeesters

Wow, het is zo knap van Monique: zij is gewoon een pop-up store in Oosterhout begonnen en het ziet er super strak uit. Het zijn voornamelijk items uit de jaren 50 en 60. Elke keer bewonder ik de plaatjes weer. De foto bovenaan is ook van Vintagemeesters.


Hopelijk heb je wat aan deze leuke accounts en kan je weer nieuwe inspiratie op doen!

Liefs,

Wilma

PS: heb je de blog over de plannen voor 2020 al gelezen?

[instagram-feed]