De Bali-, boho- of welke naam je het ook wil geven stijl is helemaal in. Je ziet het op steeds meer plekken. En… daardoor ook op marktplaats. 5 pareltjes die nú beschikbaar zijn (eentje zelfs gratis).

#1 HK living tafellamp
Kijk nou joh, nog helemaal nieuw (incl. doos), een prachtige rotan tafellamp van het merk HK living. Klik hier voor de lamp. Ik zeg: een pareltje voor maar €7,50.

#2 Rieten vloerkleed
Rond, jute, nog mooi en voor een kleine prijs. Wat wil je nog meer? Met een diameter van 75 cm is er vast nog wel een leuk hoekje in je huis dat dit kleed kan gebruiken. Bekijk ‘m hier! Voor €5,- is hij van jou.

#3 Rieten mand
En nee, niet zo’n standaard ding die je overal tegenkomt, echt een leukerd. En de prijs is nog véél leuker. Kijk vlug hier, want ik denk zomaar dat ‘ie heel snel weg is.

#4 Pampas gras
In steeds meer huizen staan de pluimen te wapperen. Ik zocht laatst naar van die pluimen in de winkel en schrok van de prijs. Man, als iets in is vragen ze gelijk de hoofdprijs. Maar hier niet, kijk maar!

#5 Hangende plateaus
Ja sorry mensen, ik kon er geen betere omschrijving van maken. Deze items voor aan de muur kan je gebruiken om planten op te zetten, of een lampje. Of, zoals de verkoper omschrijft, als nachtkastje. Dat is eens wat anders dan wat iedereen heeft. Hier kan je ze bekijken. Voor €10,- heb je er twee.

Tot zover voor nu! Ik weet zeker als je zelf een tijdje zoekt op marktplaats, dat je nog veel meer leuke (boho) items kan vinden. Veel shopplezier! #tweedehandsinhuis #trotsoptweedehands

PS Ik ben niet aansprakelijk voor de advertenties/foto’s/schade of prijs, just some tips for you!

Bekijk hier de andere blogs