Tweedehands in de badkamer: het blijkt een uitdaging te zijn, maar eentje met voldoening als het lukt! Daarom deel ik hierbij 7 badkamer items die NU (16-10-20) te koop staan op marktplaats. Wellicht kan jij een van de 7 gebruiken? Of inspireert het je om je badkamer tweedehands in te richten!

#1 Gloednieuwe wasmanden
Ja, je leest het goed ze zitten nog in de verpakking. Voor €5,- heb je nieuwe wasmanden. Een beetje creatieveling geeft ze een industriële look door de deksels zwart te spuiten. Bekijk ze hier.

#2 Natuurlijke touch voor op de grond
Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van douchematten, maar deze zijn te leuk voor een landelijke of natuurlijke touch in je badkamer. Ook €5,-. Enjoy!

#3 Ooh die hippe waskom
Ooh wat zien we ze veel en wat zijn ze hip: de waskommen die op de kastjes staan, in plaats van de ingebouwde wastafels. Hier heb je ‘m voor een prikkie.

#4 Droom je van een stoomdouche?
Altijd al gedroomd van een stoomdouche of regendouche? Het is tijd om met een handig persoon op stap te gaan, je gratis douche zelf te demonteren en daarna thuis te genieten van een stomende douche! Bekijk ‘m hier!

#5 Voor de creatieveling
Houd je van knutselen met kastjes, hout en wastafels? Dan is dit badkamermeubel voor jou misschien de ultieme basis om je droom badkamer te verwezenlijken. Je kunt hem gratis afhalen!

#6 Douchedeuren die nu in zijn
Ken je van die glazen deuren met zwarte randen (al dan niet van staal)? En wil je dat in je badkamer? Klik dan hier! Mega mooi!

#7 Je spullen ordenen
Als je dan toch op de zwarten staalachtige tour bent, dan kun je dit rek/kastje niet laten staan. Prachtig met zwart en glas. Een mooie plek om je spullen op te bergen.

Tot zo ver, maar geloof me, er staan nog 1000den prachtige artikelen op je te wachten die geschikt zijn voor de badkamer. Op marktplaats, in de kringloop en misschien wel bij je familie. Heb je het al geprobeerd?

PS Ik ben niet aansprakelijk voor de advertenties/foto’s/schade of prijs, just some tips for you!

Bekijk hier de andere blogs