Wie op Instagram zoekt naar vintage en tweedehands komt oneindig veel accounts tegen. Maar niets gaat boven echt de kringloop bezoeken, de sfeer proeven en de producten kunnen aanraken.

En zo gold dat ook voor mij toen ik een weekendje in de buurt van Oss verbleef. Toen we een ‘vintageroutekaart’ vonden op het prikbord in onze Airbnb ging mijn hart al sneller kloppen. Gaaf!

Waar ken ik dit van?

Bij een van de namen op de routekaart dacht ik: ‘Waar ken ik dit van?’ Kort daarna gingen we op stap. Een hele ´kringloopdag´ zou het worden. Dat werd het ook. Heerlijk! En: op de fiets!

Toen we – na een paar kringloopwinkels buitenaf – het centrum ingingen dacht ik: toch eens even kijken of ik die naam misschien van Instagram ken. En jawel! Een van mijn leuke volgers heeft een winkel in Oss. En trouwens, ik volg haar ook graag! Ik moest er nu natuurlijk wel heen.

Verwondering

En dan kom je die winkel in… en het enige wat je kan denken is: WOW. Zoveel moois, gecombineerd met groen. Zoveel vintage, zoveel pareltjes. Ik keek mijn ogen uit. En hoe gaaf om dit een keer in het echt te zien.

Over wie heb ik het? Over Misceaup! Zo’n super gaaf winkeltje. En met de échte vintage producten. Ik geef je snel een binnenkijkje!

Nog even babbelen

Toen ik de winkel weer uitging dacht ik: Nee, ik wil toch even een babbel maken. En toch voelde het een beetje spannend. Maar ik dus ik weer teruggegaan die winkel in. En ja, Kringloopschat dat kende ze wel. Hoe leuk is dat? Gewoon je eigen volgers ontmoeten in het echt. Ik werd er helemaal blij van!

Volg je Misceaup ook even? Enne, als je in Oss bent: echt even langs gaan!

Voor meer kringlooptips in Oss mag je mij een berichtje sturen.