De week van Pasen is begonnen, voor mij een week om bewust stil te staan bij het lijden en sterven van Jezus. Veel mensen eten met Pasen gezellig met elkaar. Een uitgebreide lunch, een heerlijk diner en tja.. we kunnen er niet omheen, iets met eieren. Hier vind 5 goedkope tweedehands mandjes voor op de paastafel.

Ben je bezig met je tafelschikking of vind je het leuk om net wat meer aankleding te doen? Je hoeft de items niet nieuw te kopen, deze toffe mandjes shop je gewoon tweedehands. Wellicht als je een beetje vlot bent, heb je ze nog voor Pasen in huis.

Mandje met ronde hoeken

Een leuk mandje met mooie ronde hoeken. Mooi te gebruiken voor bijvoorbeeld broodjes. Hij is 30×40 centimeter groot (en gratis). Bekijk ‘m hier.

Sierlijke uitstraling

Ga je voor chocolaatjes? Ik weet zeker dat ze super leuk staan in een mandje als deze. Door de ovale vorm komen eitjes leuk uit. Let even goed op de afmetingen, door de foto lijkt hij wat groter. Hier kan je hem vinden.

Kleurrijk

Dit mandje heeft een heerlijke lente-uitstraling. Je moet nog wel even naar de afmetingen kijken, die staan er niet bij. De aanbieder verkoopt meer vintage (ook via Instagram) dus wie weet kan je nog wat meer items kopen (scheelt verzendkosten). Klik hier om hem te bekijken.

Mooi rond

Deze mand had mijn moeder vroeger ook, misschien dat ie daarom in dit rijtje staat (grapje). Een handige mand met een diameter van wel 33 cm, daar kan je heel wat lekkere dingen in kwijt. Klik hier om hem te bekijken.

Rond of vierkant?

Weet jij of dit mandje rond of vierkant is? Ik denk allebei, haha! Diep genoeg voor kranten of tijdschriften, maar zeker ook mooi om wat meer lekkers in kwijt te kunnen. Je moet zelf nog even naar de afmetingen vragen. Koop hem door hier te klikken.

BONUS
Je krijgt niet 5, maar wel 6 linkjes vandaag. Deze is een beetje groot voor op de paastafel, maar wel heel gaaf: kijk zelf maar!

Zit er geen mandje voor je tussen? Of betaal je liever geen verzendkosten? Boek nog even een tijdslot bij de kringloop in de buurt of selecteer op marktplaats je adres met een cirkel van 5km, wellicht kan je zo iets ophalen of kopen (zonder verzendkosten).

Vond je deze blog met 5 goedkope tweedehands mandjes voor op de paastafel leuk? Lees hier nog andere inspirerende blogs

PS Ik ben niet aansprakelijk voor de advertenties/foto’s/schade of prijs, just some tips for you! Als het item verkocht is, werken de linkjes niet meer. Je moet dan op zoek naar andere mandjes.