// Ahh ik ben zo blij! In het Engels is daar excited zo’n mooi woord voor! Nou zo voel ik me dus. Want? Mijn eigen website staat online!

Het is best spannend om te beslissen om een eigen website te beginnen, maar als je dan bezig bent met vullen geeft het al zo’n goed gevoel! Ik wil jullie graag meer vertellen over tweedehandsinpiratie.nl.

Waarom deze site? 

Ik wilde graag mijn Insta account Kringloopschat uitbreiden met blogs. Dat wilde ik omdat ik meer de inspirerende verhalen achter de foto’s wilde delen met volgers. Tweedehands is zoveel waard!

Wat kan ik verwachten op tweedehandsinspiratie.nl?

Verhalen, foto’s, verhalen, foto’s. Had ik al gezegd verhalen en foto’s? Dat dus! Mooie inspirerende verhalen en foto’s van mensen die iets met tweedehands hebben. Van een eigen winkeltje tot tweedehands kleding, van tweedehands decoratie tot tweedehands blunders!

Kan ik ook mee doen?

Owjazeker! Tweedehandsinspiratie.nl is een verzamelbak van allerlei verhalen en foto’s die met tweedehands hebben te maken. Heb jij die verhalen / foto’s ook of ben jij een tweedehands fan! Neem gerust contact op! Dan kijken we (voor de echter Nederlanders, gewoon gratis hoor) naar mogelijkheden!

Ik wil plaatjes kijken!

Dat komt goed uit. Dat kan hier!