Tweedehands inspiratie Leuke tips en blogs over tweedehands

Over mij

Tweedehandsinspiratie.nl heb ik – Wilma- opgericht voor jou! Ik wil je graag inspireren op het gebied van tweedehands omdat ik het belangrijk vind dat we met elkaar onze spullen langer, beter en goed (her)gebruiken. Ik geloof dat we de taak hebben om met elkaar goed voor de aarde te zorgen. Tweedehands is daar een onderdeel van. 

Tweedehands in mijn leven

In mijn leven speelt tweedehands een grote rol. Ik koop niet veel dingen nieuw en probeer met steeds minder spullen te leven. Het liefst koop ik mijn eten bij de groenteboer én zonder plastic. Woorden waar je mij blij mee maakt zijn hergebruik, tweedehands en groen.

Wilma in een kringloopwinkel

Mijn dagelijks leven

In het dagelijks leven werk ik 32 uur voor Wycliffe Bijbelvertalers als communicatie medewerker. Veel bezig met het magazine, verhalen schrijven, socials en campagnes. Een leuke baan waar ik erg blij mee ben! Daarnaast run ik als hobby deze blog en inspireer ik mensen via mijn Instagrampagina Kringloopschat & verkoop ik items via Kringloopschat.verkoopt

Ik wil je graag inspireren op gebied van tweedehands. Dus wil je nog meer weten? Neem dan gerust contact op via info@tweedehandsinspiratie.nl. 

_______

PS: Leuke contacten en / of samenwerkingen sta ik altijd voor open! Op de voorwaarde: jouw verhaal heeft een link met tweedehands. Ik ben benieuwd naar jou!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.