Van diverse kanten kreeg ik de vraag of ik mijn top kringloopwinkels van de tour wilde delen. Nou, uit liefde! Hierbij mijn top 5 van kringloopwinkels die ik tijdens de tour heb bezocht en je zeker aan kan raden.

#1 Kringloop Losser

De Pol 43 in Losser

Het zal jullie (voor als je de andere blogs ook gelezen hebt) niets verbazen dat deze op nummer 1 staat in dit rijtje. Een aanrader voor ieder die maar een beetje in de buurt is. De diversiteit is groot, het aanbod ook en prijzen zijn heerlijk! Ook veel kleding en werd erg vriendelijk geholpen. (

#2 Kringloop Drenten

Mors 19 in Eibergen

Ja, een grote winkel, zeer geordend, schoon en met goede prijzen. Wat wil je nog meer? Het ligt een beetje achteraf en het was heel rustig toen ik er was. Ik kocht hier onder andere en rieten kastje en de rotan onder-/wandborden die helemaal in zijn.

#3 Afrit Kringloop & tweede keus

Fabrieksstraat 10 in Doetinchem

Wat ik zo onwijs tof vond aan deze winkel, en daarom mag hij in dit rijtje, is het grote aanbod van gereedschap, witgoed, nog nieuwe spullen (restanten van winkels) én de oude vintage spullen (onder het stof). Daar bovenop komt nog eens de mooie prijs. Gewoon top dus.

#4 Kringloop Felix

Ameloseweg 51b in Vriezenveen

Wat ik leuk vond aan deze niet al te grote winkel is de voelbare liefde die de wat oudere mensen die er zaten in ‘hun kringloop’ stoppen. Onwijs veel spullen op het oppervlak van de winkel, maar echt een beetje het ik-kijk-nog-even-hier-achter-en-onder gevoel. Voor een leuke prijs ging ik met een mandje vol weer naar buiten!

#5 Kringloop Dedemsvaart

Langewijk 426a in Dedemsvaart

Het grappige is dat deze helemaal niet op mijn planning stond, maar ik hier terecht kwam omdat een winkel in de buurt onverwacht niet open was. Deze winkel is ook niet heel groot, maar wel gewoon prima om leuke dingen te scoren. Wat kledingrekken, een boekenwand en paden met mooie spullen. Hier stonden ook tafeltjes en dressoirs die absoluut de moeite waard zijn (toen ik er was he!). Ik kon niet alles meenemen, maar had het liefst daar nog veel meer gekocht!

Ken jij een van deze winkels? Ik ben benieuwd of je mijn mening deelt! Laat het gerust weten door hier of onder mijn post te reageren.