‘Hee Wil, hoe is het? Ben je nog een beetje aan het genieten?’ Het appje dat binnenkomt laat mij nadenken. Genieten? Ik moet toch gewoon spullen inkopen?

Ik vertelde jullie al dat ik maandag eind van de middag niet zo blij was, ik vroeg me zelfs af waarom ik deze tour begonnen was. Na wat eten en douchen ging het al stukken beter.

De volgende morgen zat ik er meer in van, lekker vandaag weer wat kringloopjes af en hopelijk vind ik echt wat mooie spullen (hoor de focus op het inkopen). Toch was ik het na drie kringloopwinkels al een beetje zat aan het worden… en ik moest nog wel een paar dagen. Dat vond ik lastig, ik wilde graag veel zien en inkopen en veel met jullie kunnen delen, ik was tenslotte op een speciale tour hiervoor. Toen ik een kringloopwinkel niet kon vinden was ik het echt even zat. Ik besloot op een terras te gaan zitten. De zon scheen. Voor ik het wist zat ik te genieten van het weer (en een lekkere lunch). En dat in plaats van maar door, en door, en door te gaan. Het deed me goed. Onverwacht heel goed. Ik kon het al iets meer loslaten…

En op de woensdag, ik zou om 9.00 uur al bij de eerste kringloop staan, besloot ik vooral mijn best te doen om te genieten en helemaal niks te moeten. Te genieten van de heerlijke regendouche, tijd te nemen voor stille tijd en er iets meer relaxt in te gaan staan. Het is tijd om te genieten, inspiratie op te doen en chill te kringlopen. Dit is tenslotte mijn vakantie!

Waarom ik dit aan je vertel? Omdat het goed is om soms je verwachtingen (en die van andere mensen) opzij te zetten en gewoon te genieten. Hoe klein het ook is. Ik heb het deze week weer geleerd: genieten en dankbaar leven brengt je zoveel meer!

Hoe dat op donderdag en vrijdag ging zal ik later met je delen. Een hele fijne woensdag!

PS bedankt voor alle leuke reacties en DM’s, ik geniet onwijs van dit met jullie beleven!